Stötta GSK

Precis som alla andra ideella föreningar tar GSK tacksamt emot sponsring av olika slag. Vi har flera generösa företag som hjälper oss på olika sätt, med saker som utrustning, fotografering och även rent ekonomiskt. Nu har vi också tagit fram lite olika sätt som du som privatperson kan stötta oss, utan att det för den sakens skull kostar dig speciellt mycket.

Bli passiv medlem

Det kostar 100kr per år och kan antingen betalas via bankgiro  eller via Swish. Du anmäler dig enklast som medlem genom att skicka e-post till info@gillstadsk.se med ditt namn och adress.

Köp vårt kaffe

gillstad

Vi har startat ett samarbete med sponsorkaffe.se. Vi har fått vår egen butik på deras hemsida där du kan köpa mellanrostat och mörkrostat premium-kaffe, både malet och hela bönor. 50kr per kilo sålt kaffe tillfaller föreningen. Vår shop på sponsorkaffe.se hittar du här. Vill du läsa mer om upplägget, kontakta oss på info@gillstadsk.se. Mer information finns också på sponsorkaffe.se

 

 

 

 

 

Köp en bil på Lidbil

lidbil_transp_500Vi har tecknat ett sponsoravtal med Lidbil i Lidköping och Vara som innebär att dom ger oss 1500kr när en av våra medlemmar köper en bil för minst 100 000kr. Detta gäller alla märken och även företags- och tjänstebilar. Kontakta oss på info@gillstadsk.se eller telefon 0709-995765 för att få ett medlemsbevis att visa Lidbil. Mer information om sponsringen hittar du här.